Cum cumpar?

 

Pentru a comanda un produs de pe siteul nostru, este necesar sa urmati urmatoarele etape :

- selectati produsul pe care il doriti;

            -    apasati butonul “adauga in cos”;

            -     in fereastra care se deschide verificati produsul comandat si eventual cantitatea;

            -     in cazul in care totul este in regula apasati butonul “Comanda”

            -      in fereastra care se deschide completati datele dumneavoastra (aveti grija sa nu lasati campurile obligatorii necompletate – altfel nu veti putea trece mai departe);

            -      in momentul in care ati terminat de completat datele dumneavoastra de contact apasati butonul “comanda”;

            -      asteptati mesajul de “ok”;

                -       in cazul in care primiti un mesaj in care sunteti anuntat ca nu s-a trimis comanda repetati va rugam pasii de mai sus. 

In acest moment operatorul nostru a primit comanda dumneavoastra.

In cel mai scurt timp veti primii un E-mail generat automat, de confirmare  primirii comenzii la care trebuie sa raspundeti cu datele dumneavoastra personale necesare pentru intocmirea facturii. CNP cod numeric personal, serie si numar act de identitate. Datele dumneavoastra nu vor fi folosite in alte scopuri ci numai pentru intocmirea facturii pentru produsele comandate de dumneavoastra, conform legislatiei in vigoare.

Taxele de transport cad in sarcina cumparatorului.

Anumite produse pot lipsi din stoc la momentul comenzii sau sa anumite caracteristici sau date din oferta sa nu corespunda cu descrierea de pe site. Fiecare comanda este verificata de operatorii nostrii iar in aceste cazuri veti fi contactat pentru a fi informat de eroarea aparuta, caz in care comanda dumneavoastra poate fi anulata.

Livrarea prin posta costa 12 lei/kg

Comanda minima este de minim 50 Lei.

La cererea dumneavoastra se poate livra si prin curier rapid, cu livrare la domiciliu la un pret de cca 20 lei / kg. pentru localitatile de domiciliu ale curierilor. Pentru calculul exact al taxelor de curierat rapid va rugam consultati paginile de internet ale curierilor preferati.

Drepturile consumatorului le puteti consulta aici   www.anpc.gov.ro