Intrebari frecvente

Comanda minima este de 50 Lei. Comenzile de valoare mai mica nu vor fi livrate.

Taxele de transport cad in sarcina cumparatorului.

Fotografiile sunt cu caracter orientativ si nu au valoare contractuala.

Anumite produse pot avea preturi eronate, pot lipsi momentan din stoc, din terte motive. Puteti verifica telefonic la numerele de telefon din sectiunea CONTACT exactitatea acestor date.

Livrarea prin posta costa 12 lei/kg La cererea dumneavoastra se poate livra si prin curier rapid, cu livrare la domiciliu la un pret de cca 20 lei / kg.

STIHL România recomanda clientilor sa cumpere doar produse originale din magazinele partenere

STIHL România recomanda clientilor sa cumpere doar produse originale din magazinele partenere STIHL România recomanda tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze produsele originale ale companiei, sa foloseasca în acest scop numai reteaua distributorilor autorizati. Astfel se pot evita orice eventuale tentative de contrabanda, iar utilizatorii se asigura ca primesc în schimbul banilor lor utilaje de calitate, cu caracteristici de siguranta garantate si fiabilitate extinsa, asa cum s-au obisnuit sa gaseasca la STIHL.

În ultima perioada, circulatia utilajelor STIHL contrafacute pe piata din România a luat amploare. Numeroase cazuri de astfel de fraude au fost semnalate de catre politia de frontiera sau politia din judete preponderent de frontiera.

În România ºi în strãinãtate, compania STIHL îºi distribuie produsele exclusiv prin intermediul partenerilor specializaþi, capabili sã asigure nu numai service-ul adecvat, piesele de schimb ºi consumabilele originale, dar ºi consilierea de care clienþii au nevoie ca sã ia decizia cea mai potrivitã pentru nevoile lor. Lista distribuitorilor autorizaþi din România se gãseºte pe site-ul companiei, www.stihl.ro.

STIHL menþioneazã cã produsele cumpãrate de la distributorii sãi respectã întocmai standardele de siguranþã a utilizãrii, o preocupare principalã a companiei. În procesul de vânzare, clienþii sunt de asemenea instruiþi de consilierii specializaþi din magazinele partenere, astfel încât sã poatã manevra în siguranþã echipamentele pe care le cumpãrã.

Având în vedere modul în care utilajele STIHL sunt folosite, atât în regim normal cât ºi în regim intensiv ºi faptul cã multe dintre accesoriile de tãiere pot fi periculoase dacã nu sunt asigurate prin sistemele de confort ºi control STIHL, clienþii care nu aleg produse originale riscã sã se expunã unor accidente în exploatare.

STIHL România asigurã garanþia ºi service-ul produselor comercializate numai în cazul în care utilajele au fost achiziþionate de la distribuitorii exclusivi. Achiziþionarea unor produse STIHL în afara acestei reþele duce automat la pierderea garanþiei ºi a service-ului acordate de producãtor prin intermediul subsidiarei sale din România.

“De peste 10 ani, prin intermediul reþelei noastre de distribuitori specializaþi, suntem alãturi de clienþii din România,” a precizat Ioan Mezei, Country Manager STIHL România. “Avem acum o reþea naþionalã de distribuitori specializaþi tocmai pentru a ne asigura cã toþi clienþii noºtri beneficiazã de produse de calitate ºi le pot folosi în siguranþã multã vreme. Dorim ca în continuare sã putem pune la dispoziþia clienþilor noºtri doar produse originale, pentru a cãror calitate sã putem oferi garanþiile necesare.”

 

Noua generatie de motoferãstraie STIHL respectã cele mai severe norme UE


Noua generatie de  motoferãstraie STIHL respectã cele mai severe norme UE

Utilajele sunt echipate cu motoare 2-MIX, care îndeplinesc normele ecologice EU II valabile din 2008. Combinaþia dintre cilindrul cu patru canale de transfer ºi sistemul de prespãlare a camerei de ardere contribuie la obþinerea unui cuplu mare al motorului în regimuri diferite de funcþionare, la reducerea consumului de combustibil cu 20% faþã de modelele anterioare ºi la o reducere a emisiilor poluante cu 70%.MS171, MS181, MS 211 sunt echipate cu un sistem de prefiltrare a aerului care contribuie la mãrirea intervalului de service pentru filtrul de aer. Datoritã forþei centrifuge aerul cu particule de mizerie este împins cãtre exterior, iar aerul curat este ghidat, printr-un canal, cãtre filtrul de aer.

Sistemul de amortizare a vibraþiilor, de asemenea integrat noilor motoferãstraie STIHL, este alcãtuit din arcuri speciale prevãzute cu sisteme de siguranþã la suprasolicitare, montate pe mâner. Astfel nivelul vibraþiilor este redus cu 30% iar utilizarea este mai confortabilã.

Motoferãstraiele ecologice STIHL au lanþuri antirecul, cu nivel redus de vibraþii. Degajarea (spaþiul liber) dintre dintele tãietor ºi suprafaþa ºinei de ghidaj acþioneazã asemenea unui amortizor de ºocuri. De asemenea, sistemul de tensionare a lanþului este amplasat lateral, pentru o mai bunã manevrabilitate.

Rezervorul de carburant este transparent, pentru ca utilizatorii sã poatã gestiona mai bine cantitatea de benzinã. Închiderea ºi deschiderea buºonului de la rezervorul de combustibil ºi cel de ulei de ungere a lanþului se face fãrã scule suplimentare.

Modelele MS 181 C-BE ºi MS 211 C-BE sunt echipate cu sistemul ErgoStart ºi cu o pompã de prealimentare a carburatorului. Datoritã unui arc suplimentar situat între arborele cotit ºi rola de sfoarã demaror, pornirea cu ajutorul ErgoStart este semnificativ mai uºoarã.

Noua generaþie de motoferãstraie ecologice STIHL este disponibilã în þarã la toþi distribuitorii autorizati ai companiei STIHL România. Aceºtia sunt pregãtiþi sã vã ofere consultanþã de specialitate, informaþii suplimentare privitoare la cele mai potrivite modele, consumabile, accesorii, piese de schimb ºi service la standarde înalte.